Post by ranlegelirup on Feb 19, 2022 0:52:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти нескінченний ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Draw a Stickman: EPIC 2 2022 version ▞▞▞
Хороша гра, єдина причина, чому я оцінюю це на 4, полягає в тому, що я не можу зробити справжню кінцівку, тому що щоразу, коли я добираюся до черепа змії, він вимикає мої рухи та всі інші елементи керування, крім меню.
Як ні в кого немає проблем з пам’яттю, якщо у вас є... введіть: у мене проблеми з пам’яттю з іграми, але я не маю багато програм.
Не робить
Крута гра дуже вона мені подобається я на малюю когось
Ця гра хороша, але чому її продовження коштує грошей!
Мені не подобається платити за решту гри, але це весела реклама, яку я ненавиджу, але це нормально...
Мені подобається ігрова графіка, ви можете створювати власні інструменти, але повна гра не безкоштовна. У вас є реклама, щоб заробляти гроші в професійній версії. Чому це не безкоштовно
Намалюйте Stickman Epic 2 весело. Я заплачу, але все одно Реклама для отримання життя, все інше в порядку. Я граю в це весело
Я поставив цій грі 3 зірки, тому що ви повинні заплатити, щоб отримати доступ до решти рівнів, це чудова гра, але чому б ви не використали додатковий дохід для оплати, щоб продовжувати оновлювати гру? Загалом це хороша гра, але я сподіваюся, що в майбутньому вона буде повністю безкоштовною
це все весело, але я хочу отримати всю гру😔 тому, будь ласка, зробіть це безкоштовно або принаймні зробіть можливим принаймні на один день, тому, pplllllls, я так люблю цю гру, і це все, і зроби те, що внизу завантажується швидше як рік😖
Це нова гра, і ви можете побачити, що відбувається у світі, коли трохи більше гравців гратиме з командою, яка, швидше за все, гратиме в гру деякий час, а потім наступні кілька років отримати хорошу пропозицію сезону для наступного сезону гри для нових гравців чи ви, хлопці, у грі, якщо ви проходите гру, і ви не впевнені, яка у вас команда в грі однакова люди, які грали набагато більше, ніж я думав 😊😊😊😊
Draw a Stickman: EPIC 2 アドベンチャー bjuo
Завантажив безкоштовну версію для моєї дочки, а потім продовжив і придбав її, коли вона не могла піти далі, сьогодні раніше я придбав додаткову розіграшку нижче за 99 центів.Тепер через кілька годин вся гра просто скинулася, ніби я ніколи не платив ні за що. Дуже роздратований!! Потрібен хтось, щоб зв’язатися зі мною, щоб виправити це. Дякую
Чудово, але рух не такий чудовий, як, наприклад, я натискаю на екран, але мій персонаж віддаляється на МИЛІ від того місця, де я натискав! Також я отримав пошкодження без причини.
Шо. Робить. На. Третьому. Я. Не можу. Грать
Я не був дуже задоволений цим додатком, оскільки в ньому були частини, де я поняття не мав, що робити. Це оновлення, яке я рекомендую. Коли ви видалите його, ви зможете почати спочатку
весело та напрочуд складно в деяких місцях, найгірший досвід – це спроба використовувати твори мистецтва з галереї спільноти, або я роблю це неправильно (можливо), або це не працює...
Дуже весело! На підземному рівні я нарешті дійшов до останнього і останнього рівня, але гра зірвалася, я опинився за стіною і впав у повну темряву, не маючи можливості піднятися, і навіть просто сидів там, сподіваючись померти, щоб перезапустити рівень не працює. Я засмучений тим, що мені доводиться перезапускати все заново лише тому, що гра вийшла з ладу
коли я створив свого персонажа, коли я натиснув кнопку Готово, мій екран просто завис, було б краще без цієї помилки
Гра:ви все нуби. Діти:мі нубі😞 Гра:нуби далі наварити громче Брати і сестри:розработчики ви бомжі і бездомні🤬😠
Це так весело малювати палицю, але чому вони б'ються, щоб 5 зірок ідеально. (БУДЬ ЛАСКА ПРОЧИТАЙТЕ КОМЕНТАР)
я думаю, що це круто, але мені потрібно дочекатися рівня 3, щоб купити мені це не подобається, але гра була веселою
Ця гра дійсно весела! Ви можете малювати головних героїв, і вони навіть з'являються на екрані меню. Ви можете досліджувати 3-D світ як 2-D маленький хлопець
Гра класна але на третю карту не можна зайти
це досить добре, але це рівень 3, і за гроші мені потрібно видалити гру, щоб отримати справжню гру та позбутися моїх паликів, на створення яких знадобилися години за годинами, тому я ставлю їй 3 зірки
Я це люблю! Єдине, що вам доведеться купувати повну гру після двох рівнів, що дуже дратує.
Супер гра але не зручно ходити
Чесно кажучи, мені сподобалася концепція створення власного унікального персонажа в пригодницькій грі, але потім я зрозумів, що ви хочете бачити мої медіа, файли та фотографії, коли я кажу ні, просто закривайте гру. Я відчуваю, що це чудова гра, але я не розумію, навіщо вам бачити мою особисту інформацію.
Ця програма жахлива кожного разу, коли я помираю, мене повертають до розділу, у якому я був, і він дуже глюковий, я ненавиджу цю програму, не завантажуйте її! ти будеш дратуватися. і я зробив дуже гарну людину з палицею. Я натиснув зробити наступного дня моєї палички не стало, і тому ви точно не повинні завантажувати цю програму, якщо ви завантажите програму, ви будете дуже засмучені, але все одно мені подобається гра, вона креативна, але все одно будь ласка, виправте гру, яку ви починаєте, щоб вона не була такою страшною
Draw a Stickman: EPIC 2 Macəra lhcm
гра норм але 3 рівні за гроші (79.99грн), розробники ви є нагли
Це весело, це круто, і ти вмієш малювати круті речі і легко Мені це подобається!
Це було добре, але якщо ви закінчите розділ 2, якщо ви хочете грати більше, вам потрібно заплатити за це, щоб ви могли грати в повну гру
Зовсім неможна пограти. Завжди вискакує. Зробіть так, щоб вона не вискакувала тоді я поставив 5 зірок. А так 1 зірка.😠
Треба заплатити 3 бакса лише за мобільну гру?! Я розумію, що кодування та таке інше є складним і вимагає часу та грошей, але ніде в описі не сказано, що вам потрібно заплатити гроші.
Зробіть гру повністю БЕЗПЛАТНОЮ!!!
Найгірша гра, в якій немає головоломки в пустелі, але я вже її зробив, немає головоломки, яку я перевіряв, і я не можу перейти на інший рівень
Draw a Stickman: EPIC 2 Phiêu lưu ufsf
Це гра з гніздом, яка коли-небудь була створена! у нього є багато функцій і це складно! але я хочу перейти до третьої глави, не купуючи преміальну версію. Я не благав вас оновлювати його, я ненавиджу лише преміум в іграх.
На встановлення потрібен час, але я думаю, що це буде весело, і у мене є все, щоб перейти до третього рівня, але він не відкривається і немає контрольної точки
гроші гроші вам тупо
Все було добре, але після другого рівня мені сказали, що я повинен купити решту гри. Це було добре, але було б чотири чи п’ять зірок, якби мені не довелося купувати решту. Взяв гру, але я все одно не хочу купувати решту гри.
Mr Autofire Екшн yhp
Дуже довго вантаже 👘
Погана гра. Я можу грати лише 2 глави гри. Якщо ви хочете грати в решту розділів, вам доведеться заплатити 2,99 $, вам не доведеться платити, щоб продовжити гру.
Гра клас тільки україна хороша а росія погана була гра класна дуже класна
Будь ласка, я вас прошу через повну безплатну я вас розумію, що потрібні гроші, але я дуже хочу побачити, що там далі тоді я ставлю 5 зірок
Це чудова ідея гри, яку я люблю, коли ви можете малювати персонажів, малювати зброю та битися з такими речами, як щури та черепахи, це дуже весело і чудово для таких дітей, як я, я люблю це