Post by ranlegelirup on Feb 19, 2022 0:40:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter - Offline Hra ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter - Offline Hra IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód neomezené drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter - Offline Hra 2022 version ▞▞▞
Vážně, vyhrál jsem kostky, ale netuším proč, nemám je kde použít. Neexistuje žádná aktualizace, pouze tlačítko pro přehrávání, takže znovu musím odinstalovat a začít znovu. Myslím, že dvakrát nestačilo, takže udeř 3. Addios!
supr
Шарики Игры Без Интернета Casual trxs
K mnoha 30 sekundovým reklamám. trávit hodně času za malou odměnu, jinak je to slušná hra.
Tuhle hru moc miluji, ale jedna věc se po každé úrovni stále objevují reklamy.
Není dobrý nápad mít reklamy ve spodní části obrazovky. Prohrál jsem tolik her, protože jsem nevědomky stiskl tyhle zatracené reklamy. Chápu, že musíte mít tyto reklamy, takže je vložte do horní části.
Aktualizace: byla provedena aktualizace a aplikace nyní funguje skvěle. Proto jsem svou recenzi změnil. Děkuji, že jste mi tak rychle odpověděli, skvělý zákaznický servis! Původní příspěvek: Tato hra se mi opravdu líbila, dokud dnes nepřestala fungovat, zdánlivě kvůli aktualizaci, která byla automaticky provedena. Aplikace zamrzá a nefunguje žádné z tlačítek, navíc hraje otravnou hudbu, která se také nedá vypnout. Pokud aplikaci odinstaluji a znovu nainstaluji, přijdu o místo (momentálně jsem na úrovni 259)?
Dobrá hra, ale zmanipulovaný spinner (rozhodně ne náhodný). AKTUALIZACE: Děkuji za odpověď, ale pokud je to záměr, že je to náhodné, mohu zaručit, že tomu tak není, takže to může být chyba. Jsem programátor, nemusím mi vypisovat náhodná čísla nebo randomizaci :-)
skvělá hra doporučuji všem
Zajímavé a urážlivé. Zajímavé, protože úrovně jsou nakonec náročné, ale frenetická okolní akce (více paralelních kolekcí) je vysoce manipulativní. Skutečnou měnou hry jsou videoreklamy, z nichž většina má 30 sekund. Sakra, ale 5sekundové reklamy jsou dostupné a spravedlivé. 30 sekund je urážlivé a urážlivé a znamená to, že jste ve vězení 20–30 % herního času. Jediná síla, kterou mám, je nízké hodnocení. Nemám rád, když se na mě hraje, a tato hra HRAJE VÁS.
Je to zábavná hra, ale už několik dní mi padá. Mohu to znovu spustit, ale začíná to s novou hrou. Nedovolí mi to dokončit hru.
Hodně mě to bavilo, dokud jsem se nedostal na určitou úroveň a pak reklamy pokryly spodní část obrazovky, kde byly moje vylepšení a další věci. Nevadí mi, že jsou tam reklamy, ale proč jimi zakrývat důležitou část hry? Směšný.
Tato hra se mi líbila, ale bohužel jsem se dostal na úroveň 59 a pokusil jsem se ji dostat. Nevím, kolikrát nedává dostatek kuliček a pak chce 900 coinů, jen abych získal 5 kuliček navíc.. pokud hra začne dostávat to obtížné tak brzy ve hře a musíte použít všechny své boostery a mince, abyste se dostali přes 1 úroveň. odinstalace našel lepší hry
velice zábavné a navikové
1***
tato hra je opravdu zábavná a relaxační .. příležitost získat další body a mince
Hra se stále zastavuje. Co je s tím? Milujte tuto hru. Pokud to bude pokračovat, dojde k odinstalaci.
Aktualizováno 8. prosince stále ještě nestáhlo data pro aktualizaci. Do teď žádný problém. Na hraní jsem čekal dva dny. Pokud nemohu hrát, odinstalujte později. Stejně jako hra až doteď
BS. Ani to samé, co jsem si stáhl.
příliš mnoho reklam při každé příležitosti. některé nevadí, ale pokaždé mají 30 sekund!
Příliš jasné na hraní v noci! Světle modrá obrazovka po každé úrovni je příliš jasná a záblesk, když střílíte bublinu, ze které se objeví mnoho bublin, je příliš jasný. Příliš mnoho reklam, ale další bublinová hra má to samé. Jas naklonil misky vah. Odinstalování.
Skvělá, pěkná grafická hra s krátkými reklamami. Dostal jsem se na úroveň 1385 jako volný hráč. Dobrá práce na zábavné a náročné hře. Rozhodně hra, kterou stojí za to udržet. Jen tak dál 👍. Od té doby, co jsem rozbil svůj telefon a ztratil všechna data, která nebyla zálohována, jsem začal znovu s pomocí podpory. Teď je to zálohované a právě jsem se dostal na 566 na mé dlouhé cestě zpět do všech úrovní.
Zábavná hra, ale reklamy bývají někdy příliš dlouhé.
Rád hraji tuto hru, když poslouchám podcast nebo hudbu, což bylo dosud možné. Po poslední aktualizaci při spuštění hry to již není možné. Opravte prosím tento problém! Do té doby jsem byl velkým zastáncem této aplikace, ale pokud nebude opraveno, smažu
Bubble Shooter የተለመደ mnz
Nelze použít Boostery, dokud se všechny jejich reklamy nenačtou na pozadí. Zdá se, že všichni souhlasí, příliš mnoho reklam. Všechno je to o penězích.
Prvních 10 úrovní byla hra skvělá, poté vás už jen spamují reklamami. Hratelnost je fajn. Hodnotil bych to výše, kdyby se nepokusili udělat tuto návnadu a změnit 10úrovňovou reklamní strategii.
Zpět. Proč jste se zbavili lopaty/části truhly s pokladem? Vydělávání peněz bylo velmi užitečné! Denní šance na posílení je lepší. Stále se vám nedaří vydělat dost peněz na nákup vylepšení. Co teď? Chcete-li získat 60 mincí místo 30, musíte vždy sledovat reklamu! Proč ne více mincí za překonání úrovně? Dám tomu trochu času, ale může to být naposledy.
Hra se mi líbí a možnost sledovat reklamy a zdvojnásobit odměnu je fajn. Dávám 1 hvězdu, protože po prvních 10 úrovních jsem nucen po každé úrovni sledovat krátkou reklamu. Nevadí mi sledování reklam, ale ne, pokud budou po každé úrovni a stále dokola to samé.
Bubble Shooter معمولی njwn
Tato hra byla odinstalována. Příliš mnoho neherních nesmyslů. Mezi jejich postavami a zbytečnými cenami a reklamami je to prostě otravné. Moje děti si také rády hrají, ale nikdy nevím, co se objeví.
Velmi dobrá, dobře vyvážená hra, množství reklam přiměřené, hraní zábavné, pak se dostanete na vyšší úrovně nad 120 už to jde těžko, zasekl jsem se na úrovni 133 😕 asi se musím poohlédnout po jiné hře 🤔
Tyto hry se mi opravdu líbí, protože mě vytrhnou z každodenního všedního života. Jediný problém, který jsem měl, bylo dělat vánoční výzvu, kde můžete vyhrát až 1 milion mincí. Skončilo to utrácením peněz za získání více mincí k dokončení úrovní. Spadl jsem do toho, jen abych se přiblížil a výzva skončila. Potřeboval jsem 200 hvězdiček v posledním kole a vy můžete vyhrát maximálně 3/úroveň. Byl jsem podveden! Byl jsem na 140, když to skončilo a nedostal jsem nic, jen prohrál peníze. Rozhoduji se, zda mám smazat. Vypadá jako jáma na peníze.
Bubble Shooter Dažādas spēles kbs
je to zábava. nemusíte utrácet mnoho, pokud nechcete. Doporučuji koupit alespoň verzi bez přídavků.
The Survival Hunter Games 2 অ্যাকশন wzj
Hru jsem si užil, ale samozřejmě jsem nedostal žádné peníze 🙄. Po dosažení 199,94 $ nebyly přiděleny žádné peníze. Velké překvapení.
Hlavní menu/výběr scény je tak táhle pomalý. Plno nepřeskočitelných animací, které nejen že jsou zbytečné, ale i pokulhávají. Kromě toho je to o něco lepší než průměrné střílečky bublin
Nelze hrát offline
Je to dobré, ale... Dělá se mi špatně z bublin, které nemohu použít. Dostávám dvě barvy a nelze je použít, protože jsou kolem něj jiné barvy. Prosím opravte to. Dělá to frustrující místo zábavy
Je to v pohodě
Od 5 hvězdiček k 1. Uvěznit mě v reklamě, ze které se nemohu dostat ani poté, co jsem přešel na stránku Google Play, je neodpustitelné. A pak bonus za reklamu neudělíte. Styď se.
Hratelnost je skvělá. Ale často se mi při otevírání této aplikace po 1 týdnu objevila výjimka za běhu, takže aplikaci nelze otevřít. Když jsem dostal tuto "runtime výjimku", musím tuto hru odinstalovat a nainstalovat znovu, abych ji mohl hrát.
Je to v pořádku, když chcete jen dekomprimovat svou mysl. 3 hvězdičky neznamenají, že je vaše hra špatná, znamená to, že není ani výborná (5 hvězdiček) ani podle mého názoru nehratelná (1 hvězdička), takže je to v pořádku. Nejsem dítě ani dorost, ale mnohem starší žena, a tak moje recenze byla založena na mé zkušenosti. Kdybych měl ještě něco přidat, udělal bych to, když jsem poprvé napsal svou recenzi, a teď nemám co dodat.
Dříve jsem hrál jinou hru s názvem Bubbles Empire Champions, kde byla hra NEUVĚŘITELNĚ zmanipulovaná a postavená proti vám ve snaze dostat z vás více peněz. Tato hra je na druhou stranu spravedlivá a rozložení míčků se zdá být skutečně náhodné. Hodně zábavy, líbí se mi to. Rozhodně zaplaťte těch pár babek, abyste se zbavili reklam.
MILUJU TUTO HRU!!!!! Dokončil jsem level 960 a nezaplatil jsem ani desetník skutečných peněz. Ano, tato hra má reklamy, ale buďme skuteční, vývojář musí dostat zaplaceno. Jedna z věcí, kterou na této hře miluji, je, že když mám v nastavení hry vypnutý zvuk/hudbu, mohu tuto hru hrát kdekoli, protože reklamy nebudou mít zvuk/hudbu, která by někoho rušila. Dokonce i některé reklamy jsou zábavné, protože můžete hrát malé minihry, zatímco časovač odpočítává.