Post by ranlegelirup on Feb 19, 2022 0:37:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitten Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitten Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje więcej klejnotów ▞▞▞
▞▞▞ Kitten Match 2022 version ▞▞▞
Podróba sagi Nie polecam
Niezła ta gra
Mówi, że nowa wersja jest dostępna, ale nie mogę jej zaktualizować na moim iPadzie
To doskonała gra polegająca na dopasowywaniu trzech elementów. Historia jest urocza, kocięta są urocze i nie jest to w żaden sposób gra głodna pieniędzy. Tak naprawdę wydałem tylko trochę i nie dlatego, że potrzebowałem tego do postępu, ale dlatego, że zasługują na wsparcie. Jedynym problemem, jaki mam, jest to, że angielski może być dość gramatycznie zakwestionowany. Niektóre błędy są urocze, niektóre po prostu irytujące. Napraw te błędy, a otrzymasz bardzo solidną, niezwykle uroczą i zniewalająco wciągającą grę. Z tego powodu daję 4 gwiazdki. Napraw dla 5.
Jak dotąd uwielbiam tę grę. Koty są urocze, ale mam nadzieję, że uda mi się zmienić nazwę każdego kota..
Ta gra jest smutna, ponieważ wystarczy spojrzeć na zdjęcie kotka na zdjęciu. Tylko z miłości do Boga, proszę opiekuj się swoimi kotami, nie zostawiaj ich na zewnątrz, kiedy pada, proszę, na miłość boską, proszę.
Uwielbiam tę grę tak bardzo, że jest tak zabawna, a koty są baaaardzo urocze!! Jeśli lubisz kota i dekorowanie, natychmiast pobierz tę grę!!🐱🐈🥰❤️♥️
No bombGra nie posiada poziomow za kon.wiec wiec gram i gram nie widzę.Nie widzę dokupowac a to bardzo ważne.Można poradzic sobie pomocy bez boosterow ( bonusow w postaci rakiet ruchow, uzupełnienia itp.)
Kitten Match Quebra-cabeça uuk
Kitten Match Mõistatusmängud rgy
Jeśli nie kupisz monet, nigdy nie wygrasz, może raz na błękitny księżyc. Jeśli zapłacisz 900 monet, otrzymasz 2 ruchy, a następnie chcą 1200 monet, dopóki nie kupisz więcej
Bardzo identyczny z Homescapes pod względem rozgrywki, a nawet ma podobne efekty dźwiękowe. Jedyna różnica polega na tym, że zamiast ludzi są koty. Nie jest najlepszy, ale nadal jest naprawdę słodki! Osobiście wolę Homescapes, ale jeśli ktoś lubi koty i gry logiczne, to powinien spróbować. (edytuj 16.07.20) to dobra gra i tak, nie marnujesz życia, chyba że przegrasz. Chciałbym tylko, żebyś dostał więcej gotówki za ukończenie poziomów. Może dodaj też więcej kotów i obszarów!
Tak super
Na początku mi się to podobało. Ale potem zdałem sobie sprawę, że zostałem wciągnięty w cieszenie się grą ze wszystkimi możliwościami dopalaczy, a potem BAM! Nie łatwiej zdobyć dopalacze, a poziomy o wiele trudniejsze. Więc odinstalowuję!!! * Wydałem pieniądze na tę grę, których żałuję, że nie. Nie dostaniesz więcej moich pieniędzy.
Kitten Match თავსატეხი vus
Uwielbiam tę grę, ale naprawdę zabolało mnie to, co mówi o pitbulach, dlaczego ludzie nie mogą tuż przed zdobyciem zwierzęcia przeczytać i zrozumieć, jak dbać o to zwierzę przed zdobyciem jakiegokolwiek zwierzęcia. To nie jest takie trudne i jak wszystko, musisz poświęcić im czas i troskę. Dlaczego nie może być tak, że ludzie są naprawdę głupi? Bardzo chciałbym rozwiązać ten problem i odpowiedzieć od osób odpowiedzialnych za tę część gry.
Możesz zajść tylko tak daleko, potem musisz zapłacić, aby kontynuować! Cieszyłem się grą, dopóki się tego nie dowiedziałem. Odinstalowałem go.
Super gra, ale szkoda ze nie ma w polskiej wersji po polsku przydało się przez sie Pozdrawiam, polecamć propozycje.
Naprawdę bardzo wciągająca gra, a poza tym nie dostaję też żadnych reklam...... Nigdy nie widziałem tak niesamowitej gry. Po prostu to uwielbiałem
Uwielbiam tę grę, ale czy jest możliwość umieszczenia w niej także języka holenderskiego! Byłoby wspaniale! Myślę, że wielu Holendrów Ci za to podziękuje!!!! Cudownie gra! Dobre projekty!!!!
BombSquad Action wnzc
Zabawa, ale dalej droga staje się śmiesznie trudna i zabiera trochę zabawy, ale jeszcze się nie poddałem, chociaż byłem blisko.
Ta gra jest bardzo dobra!!! Ale oprócz tego, że następnego ranka wychodzę z gry, w zawiadomieniu do gry mówi, że kot sprawia kłopoty w kociej Bazie.
Uwielbiam tę grę. Ale uratowałem kota, kupiłem jej ubrania i nie widziałem jej ANI ubrań. Kupiłem kilka prezentów dla bazy kotka i nigdy się nie pojawiają. Nie wiem, jak dzieci mogą w to grać, ponieważ grasz tylko ograniczoną liczbę razy, aby zarobić monety, trzeba kupić więcej monet, aby zagrać; tak, możesz po prostu zacząć od nowa, ale jeśli tylko jedno lub dwa stuknięcia dzielą Cię od wygranej, musisz powtórzyć grę. Ta gra służy tylko do zarabiania pieniędzy dla twórców gry, nie myślisz o dzieciach
Jest bardzo fajna ale nie można kupić medali
Bardzo fajna gra polecam i daje 5 gwiazdek
Nie można zaktualizować gry, nie pokazuje żadnych dostępnych aktualizacji. Mam dużo zabawy z tą grą, dobrą grą na spędzenie czasu.
Fajna gra, dobra grafika i poziomy. Szkoda tylko, że powyższy dostęp do wykonywania funkcji oraz zwolnione wszystko, cokolwiek zostało zatrzymane 2452 l.
Moja córka uwielbia grać ze mną w tę grę, uwielbia ubierać koty, a ja lubię układać puzzle.
Kiedyś lubiłem tę grę, ale bardzo denerwują mnie liczne wyskakujące okienka, które pojawiają się zaraz po zainicjowaniu boosterów czasowych. Nie ma sensu kupować dopalaczy czasowych, jeśli gra skończy się, zanim będę mógł ich użyć. Poziomy są zbyt trudne, aby obejść się bez dopalaczy, a zabawa zniknęła. Teraz to tylko ćwiczenie z frustracji.
to dobra gra dla każdego. Dużo zabawy
Myślę, że gra jest naprawdę fajna! Ale jest jedna rzecz, która mnie wkurza, że dawali nam 6 żyć w grze. Teraz znów dają nam tylko 5 żyć, to nie jest w porządku!
Uwielbiam to, jak wygodna jest gra na poziomie 3. Jak dotąd jest to odpowiednia ilość wyzwań, zwykle w tym momencie jest to zbyt trudne w większości gier w tym stylu. I tak mi ulżyło, że możesz zmienić to, co wybrałeś do wystroju. Dialog jest uroczy i jestem bardzo wdzięczny za płynną jazdę. Mam dość stresu w moim życiu. Do tej pory myślę, że jest to gra logiczna, której zawsze chciałem. Gdybym tylko mógł przejść ponad 86 poziom. Mój niepokój się pogorszył, kiedy może do ograniczonych czasowo części. Musiałem przestać
Uwielbiam tę grę, ale teraz mówi, że muszę zaktualizować, ale nie ma aktualizacji! Nie mogę grać bez aktualizacji. Pomoc!!
Napraw problemy z połączeniem, nie mam żadnego problemu z moim połączeniem internetowym, ale kiedy próbuję wejść do pokoju kota, pojawia się problem ... zgłaszanie tego na facebooku i brak odpowiedzi ... co tam pracuje leniwy administrator ... .
niesamowite, możesz odblokować nowe inne koty, a nawet oceniać postępy ludzi!
Urocza gra𓃠